Partnerët

Partnerët

Bashkia e Dodonit

Agia Kiriaki Theriakisiou, Dodoni, P.C.45500
Tel: +30 2654360146
email: mpekap@yahoo.gr
Fax: +30 2654360142

www.dodoni.gr

Bashkia e
Finiqit

Finiq – Delvine, District of Vlorë,
Albania
fax: +35 5895 30 003

 

bashkia.finiq@gmail.com

Eforia e Antikiteteve të
Janinës

Shesh 25 Martiou 6, Janinës ,
K.P. 45221
Tel: +30 2651001050
email: efaioa@culture.gr
Fax: +30 2651001077

www.culture.gr

Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Vlorë

Lagjia Hajro Cakerri, Rr. Sulejman Delvina, Nr. 56, Vlore, Albania
Tel: +35 5 695431380
Fax: +35 5 852242370

 

drkkvlore@gmail.com

Kjo faqe është prodhuar me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e faqes është përgjegjësi e vetme e dhe nuk mund të merret në asnjë mënyrë për të pasqyruar pikëpamjet e Bashkimit Evropian, të vendeve pjesëmarrëse dhe të Autoritetit Menaxhues.